Sponsoren
H.C.V. De Deurtrappers

Sponsoring is altijd welkom. Dit wordt oa. geinvesteerd in het bouwen van een nieuwe hal, wagens en kleding. Zie hieronder hoe u ons kunt helpen! 

Trotse Sponsoren van H.C.V. De Deurtrappers

Sponsorpakketten

De meest complete manier van sponsoring bieden we u middels een Sponsorpakket. U heeft de keuze uit diverse sponsorpakketten. U kunt een pakket afnemen als Hoofd-sponsor, Goud-sponsor, Zilver-sponsor, en Brons-sponsor. Voor info m.b.t. prijzen en inhoud van de pakketten kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie en/of de penningmeester. Zie in het menu "Contact".

Club van 50

Iedere vereniging is afhankelijk van leden, vrijwilligers, maar ook zeker van adverteerders en sponsoren. Binnen onze vereniging bestaat de mogelijkheid om ons te sponsoren middels onze Club van 50. Uw naam hangt gedurende het hele jaar in onze Residentie Het Twentse Ros, ook kan u dit jaar voor het eerst uw advertentie of logo op het club van 50 bord hangen in onze stadsresidentie Oald Hengel! 


Advertenties

Adverteren in ons jaarlijks uit te geven carnavalsboekje is tevens een mogelijkheid om te sponsoren. We hebben diverse keuzemogelijkheden in groottes van advertenties, van 1/8 pagina tot 1 hele pagina. Het boekje wordt jaarlijks ruim voor het carnavalsweekeinde uitgegeven in full colour A5 formaat.