Onze vereniging
Vul een subtitel in

De juiste plek voor je titel

Vul een subtitel in

In 1984 is onze vereniging ontstaan bij Cafe Dombo als een cafe-carnavalsvereniging genaamd "De Dombotrappers". Na 3 jaar waren we al uitgegroeid tot een volwaardige vereniging, en sloten wij ons aan bij de Stichting Stadserf Carnaval Hengelo. Na wijziging van onze Residentie van cafe Dombo naar Cafe de Haven is de naam "HCV De Deurtrappers" ontstaan. Sinds 2004 is onze residentie Het Twentse Ros waar we gebruik kunnen maken van een mooie zaal. Inmiddels zijn we een, niet al te grote, maar wel actieve gezellige en betrokken carnavalsvereniging in Hengelo.

Een gezellige groep heren, herkenbaar met een steek op. De raad van elf zorgt dat de stemming volop aanwezig is binnen de vereniging. 
De raad van 11 ondersteund de Hoogheid en zijn gevolg bij alle uittredens en eigen avonden. Het aanspreekpunt van de Raad van 11 is de Vorst Bjorn Hemme. Bij diens afwezigheid neemt de nachtvorst Frank Brummelhuis zijn taken waar. De Raad van 11 oa. ook een jaarlijks optreden voor de Manus Bokaal op de dinsdagavond.  

Onze bouwcommissie bestaat uit de bouwgroep en de loopgroep.
Er wordt hard gewerkt aan onze wagens en loopgroep. In deze commissie is het niet alleen hard werken maar ook gezellig 'naborrelen' na gedane arbeid.Uiteraard doen wij ook ieder jaar mee met de Twentse Lichtparade in Hengelo op de vrijdagavond, en de Gezinsoptocht op de zaterdagmiddag. Er zijn al verschillende prijzen behaald met de 'wagens'. Hier ziet U ons met onze prinsenwagen, themawagen en onze loopgroep.

Techneuten en creatievelingen zijn altijd welkom om het geheel naar een hoger niveau te brengen.