Commissies

Raad van Elf


Een gezellige groep heren, herkenbaar met een steek op. De raad van elf zorgen dat de stemming volop aanwezig is binnen de vereniging. 

De raad van 11 ondersteund de Hoogheid en zijn gevolg bij alle uittredens en eigen avonden. 
Het aanspreekpunt van de Raad van 11 is de Vorst Frank Brummelhuis. Bij diens afwezigheid neemt de nachtvorst Marco Schomaker zijn taken waar. Van een raadslid wordt verwacht dat je 75% aanwezig bent bij alle uittredens en eigen avonden. Indien je onverhoopt niet aanwezig kunt zijn is het belangrijk je af te melden bij de Vorst. De Raad van 11 oa. ook een jaarlijks optreden voor de Manus Bokaal op de dinsdagavond. 

Wagenbouw:

Onze bouwcommissie bestaat uit de bouwgroep en de loopgroep. 

Waar mogelijk wordt er 3 x per week gewerkt aan onze wagens en loopgroep. 
In deze commissie is het niet alleen hard werk in soms barre omstandigheden maar ook gezellig naborrelen na gedane arbeid. 
Uiteraard doen wij ook ieder jaar mee met de Twentse Lichtparade in Hengelo op de vrijdagavond, en de Gezinsoptocht op de zaterdagmiddag. 
Er zijn al verschillende prijzen behaald met de 'wagens'. 
 Hier ziet U ons met onze prinsenwagen, themawagen en onze loopgroep. 


Techneuten en creatievelingen zijn altijd welkom om het geheel naar een hoger niveau te brengen.

Activiteiten commissie.

De activiteitencommissie verzorgt jaarlijks twee 'ledenmiddagen', in het voorjaar en het najaar. Daarnaast dragen zij zorg voor de Kerst- en de Nieuwjaarsborrel, altijd voorzien van een hapje of een drankje. Ook aan alle extra activiteiten zoals de kerst/rommelmarkt, de oliebollenverkoop, dragen zij een steentje bij. De verlotingen op onze eigen avonden zijn ook een belangrijk 'financieel' onderdeel van deze commissie.

Versierings-commissie

De aankleding van de zaal op onze eigen avonden is de verantwoordelijkheid van de versieringscommissie . Dit wordt vaak onderschat, maar het brengt veel creativiteit met zich mee om onze mooie zaal carnavalesk aan te kleden.